091 170 77 71 | 095 531 2899 | 021 538-126 info@dioklecijan-antiquus.hr

Amigos kava

Direktni smo uvoznici vrhunske kave „Amigos“, talijanske kakvoće, prijatne gustoće, slatkaste i bogate arome. Svojom će kvalitetom zadovoljiti sve ljubitelje dobre kave! Za ugostiteljstvo, automate za kavu, domaćinstvo, a čak i za aromu u slastičarstvu – nudimo izuzetno povoljnu cijenu kave „Amigos“ a nudimo i dodatni popust ovisno o količini narudžbe.. Pogledajte koje su sve vrste u ponudi, prilagođene različitim ukusima!

Qualità ROSSA

 

Mješavina prženih kava sa snažnim intenzivnim okusom. Nježna drvenasta nota, sa dozom zavodništva. Pogodna za espreso aparate kao i za domaćinstvo.

Najbolje paše ujutro jer daje pravi polet za novi dan, a ujedno spaja cijelu obitelj.

Kompozicija

100% robusta

 

 

 

 

EXTRA BAR

 

Mješavina pržene kave slatkastog i aromatičnog okusa, te jednostavnog i prirodnog mirisa. Ova kava svojom kvalitetnom mješavinom privlači ljubitelje širom svijeta.

Idealna za jutarnju stanku za kavu.

Kompozicija

do 10% arabica

do 90% robusta

 

 

 

 

 

 

Qualità EXTRA BAR

 

Mješavina prženih kava sa slatkastim okusom. Miris je oštar, jednostavne i prirodne note. Ova mješavina je bila na početku namijenjena isključivo za kava aparate. Kasnije se proširila upotreba u espresso barovima i restoranima, postižući veliku popularnost kod europskih potrošača.

Idealna je u pauzi prije ručka.

Kompozicija

5% arabica

95% robusta

 

 

 

 

Qualità BAR VERDE

 

Mješavina prženih kava sa čistim, oštrim i dinamičnim okusom. Njezina aroma potiče euforiju i pojačava osjećaj dobrobiti i entuzijazma. Čarobne je energije tropskih područja.

Kod kuće, na poslu, u kafiću, s prijateljima, ova mješavina je savršena bilo kada i s bilo kime. Najbolja je kada se priprema s espresso aparatom.

Kompozicija

20% arabica
80% robusta

 

 

 

 

Qualità BLU

 

Mješavina pržene kave slatkastog i blagog okusa. Punina i harmonija tog ukusa lagano podsjećaju na čokoladu. Zaslađena šalica kave daje miris meda.

Savršenog je balansa afričke robuste i južnoameričke arabice. Rezultat je predivan miris koji stvara toplu obiteljsku i kućnu atmosferu. Idealna je za jutro i paše s desertom kroz popodne.

Kompozicija

60% arabica
40% robusta

 

 

Extra Bar NERO

 

Okus izvrsnosti, moćna aroma dobivena sa strašću i pažljivošću. Dobro uravnotežena šalica kave koja rezultira specifičnom oštrom, voćnom i postojanom aromom.

Ispunjena je pozitvnim senzacijama, instantnim opuštanjem i osjećajem zadovoljstva, stvarajući tipičan ugođaj centralne i južne Amerike. Neusporediva espresso mješavina koja se također može konzumirati i u tišini vlastitog doma.

Kompozicija

80% arabica
20% robusta