091 170 77 71 | 095 531 2899 | 021 538-126 info@dioklecijan-antiquus.hr

O nama

Specijalizirana trgovina za opremanje ugostiteljskih objekata sitnim inventarom.

Kava Amigos

Talijanska kakvoća, prijatna aroma i gustoća koja je sa svojim istančanim mirisom ugodna za svačije nepce.

Stakleni proizvodi

Čaše za sok, vino, pivo, žestoka pića,… Zdjelice za sladoledne kupove, bokali, bocuni…

Keramički proizvodi

Šalice za kavu i čaj, setovi za kavu i čaj, raznih dimenzija i oblika. Tanjuri, tacne, posude i sl.

Razni inventar

Sve za koktele; shakeri, boce, čaše, cjedila, itd. Dekoracije, oprema za konobare, mjerači, istakači,…

U ponudi imamo preko 200 vrsta čaša te mjerice za piće, bokale, bocune, šalice za čaj i kavu, tanjure (prodajemo ih u kompletu i na komad) pribor za jelo, pribor i dekoraciju za pripremu koktela, vreće za smeće, cjedila za čaše, profesionalne noževe, opremu za konobare (novčanike, otvarače) kuhinjske i konobarske krpe, setove za ulje, ocat, sol i papar, inox posude za kapućino, aluminijske i plastične posude za hranu za van, plastične i papirne čaše, konobarske profesionalne tacne, posude za led, oznake za wc, toaletni papir, gumene i plastične istakaće, papirnate salvete te ostali sitni inventar koji je potreban za jedan ugostiteljski objekt.

Naša tvrtka

Prodavaonica Dioklecijan Antiquus d.o.o. počela je sa radom 1998. godine. Od samog početka naša tvrtka posluje sa pozitivnim bonitetom. Stalni i redoviti kupci zadovoljni su kvalitetom naših artikala i ljubaznošću našeg osoblja. Svjesni smo da svakim danom dolaze novi trendovi u ugostiteljstvo te nastojimo da u našoj prodavaonici ugostiteljske opreme uvijek imamo one artikle koji prate te trendove.

  • Strategija poslovanja 80% 80%
  • Praćenje trendova 70% 70%
  • Marketing i distribucija 60% 60%
  • Zadovoljstvo klijenata 90% 90%

Naši kupci nisu samo s područja Dalmacije već i iz susjednih zemalja, jer cijenom i kvalitetom naših artikala zadovoljavamo i njihove standarde. Na svakog našeg kupca gledamo kao na prijatelja koji se u prodavaonici Dioklecijan Antiquus d.o.o. može osjećati kao da je došao u posjet prijateljima koji ga uvijek dočekaju ljubazno, sa širokim osmijehom te ga ponude osvježenjem.

Dioklecijan Antiquus d.o.o. direktan je uvoznik vrhunske talijanske kave Amigos koja se odlikuje izuzetnom kakvoćom, prijatnom aromom i mirisom te gustoćom ugodnom za nepce. Kava Amigos je osobito prijatna i ugodna kao topli napitak, te kao dodatak za razne hladne napitke kao što su kokteli, hladna kava itd., te kao dodatak za razne slastice odnosno sladolede, torte i kolače. Našu kavu preporučamo i za miješanje sa drugim kavama jer kava Amigos obogaćuje aromu i kakvoću zrna drugih kava. Dioklecijan Antiquus d.o.o. nekoliko puta godišnje uvozi kavu Amigos iz Italije te je tako naša kava uvijek izuzetno svježa i kvalitetna.